Heilbot in kruidenkorstje


Heilbot met kruidenkorstje

Dit heb je nodig voor 4 personen

  • 4 stukken heilbotfilet
  • 30 gram gepelde pistachenoten
  • 1 sjalotje
  • Paar lepels paneermeel
  • Scheut olijfolie
  • Klontje boter
  • Verse peterselie
  • Verse peper en zout

Zo maak je de kruidenkorstje klaar

Doe gesnipperde sjalot, olijfolie, pistachenoten, paneermeel en de kruiden in een beker en mix het tot een dikke pasta.

Leg de stukken heilbot in een met boter ingevette ovenschaal en smeer ze in met de kruidenpasta. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet hem 30 minuten in een op 150°C voorverwarmde oven.

Serveer de heilbot met prinsessenboontjes en een frisse salade van gemengde sla, komkommer, zongedroogde tomaat en pijnboompitten.

Plaats een reactie